Informatii livrare

LIVRAREA SE VA FACE PRIN CURIER  GRATUIT


Plata la livrare se face numerar, in lei, la valoarea din documentele fiscale primite (factura si bon fiscal). Curierii cu care colaboram NU va pot solicita nici o alta suma in afara celei din documente (facturi, chitante, bonuri fiscale sau AWB).

Garantia este de 10 zile calendaristice de la livrarea produsului,  timp in care aveti posibilitatea de returnare a produsului.

Daca de la data de livrare au trecut mai mult de 10 zile produsul nu va mai acceptat la returnare. Firma SC FEMIMALA SRL se angajeaza sa returneze suma produsului, taxele de curier pentru returnare apartinand clientului.

In caz de returnare va rugam sa chemati la numere le telefon expuse pe site http://imprintincosmetic.com.


Rambursul se va face numai prin transfer bancar.


Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de pe site-ul nostru se incadreaza intre 1 si 3 zile lucratoare din momentul inregistrarii si confirmarii comenzii. In conditii speciale, timpul de livrare poate fi depasit numai anuntindu-va in prealabil despre aceasta situatie.


In cazul in care nu puteti fi contactat la data si ora stabilite pentru livrare, vom pastra bunurile comandate timp de trei zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici in acest interval de timp nu puteti fi contactat, comanda va fi anulata.


Va rugam sa verificati produsele primite prin firmele de curierat rapid partenere in momentul primirii, formuland eventualele reclamatii in prezenta curierului si inainte de a semna de primirea bunurilor. FEMIMALA SRL isi rezerva dreptul de a nu lua in considerare reclamatiile cantitative si calitative care nu tin de conditiile de garantie si care sunt efectuate dupa primirea produselor si plecarea curierilor.


Din cauza problemelor interne de organizare si logistica ale acestor firmelor de curierat, termenele de livrare anuntate de catre noi (24-48 de ore din momentul expedierii) nu sunt sigure si acestea se pot modifica fara instiintare prealabila. Mai mult, este datoria noastra sa va anuntam ca orice termen de livrare sau promisiune oferita direct Dumneavoastra de catre reprezentantii firmelor de curierat rapid este relativ si trebuie considerat ca atare, Imprinting Cosmetic nu isi asuma nici o raspundere pentru aceste promisiuni. Ne cerem scuze in fata tuturor clientilor nostri fata de care nu ne-am putut tine 100% promisiunile, din motive ce nu tin de organizarea companiei noastre ci de modul in care firmele de curierat rapid inteleg sa isi faca datoria fata de clienti.


Pentru a afla informatii despre livrarea unui colet prin curier rapid va rugam verificati daca ati primit de la noi prin e-mail numarul de AWB si data acestuia. Daca acestea au fost trimise inseamna ca livrarea a plecat de la noi si orice informatii se pot obtine numai de la firma de curierat rapid, la numarele de telefon pe care le gasititi in e-mail-ul primit de la noi, alaturi de numarul si data AWB-ului. 


Ce este Global Filler?

este un tratament concentrat anti-aging compus din substanța funcțională în stare pură, apă activă din kiwi organic și excipient oleos, extras din măsline. Nu conține substanțe toxice, chimice, parabeni, parafine, petrolați, siliconi. Este testat în vivo și în vitro.

Pachetul este compus din: active filler, olive care, organic water.

 

Cum actioneaza acesta?

• reduce în mod natural ridurile printr-o acțiune de limitare a contracțiilor faciale

• umple și redimensionează conturul feței, accentuând metabolismul adipocitelor în zona feței,

• tonifică și stimulează țesutul cutanat activând acțiunea genelor care sunt reponsabile de coeziunea și aspectul compact al pielii

Tratamentul are rezultate?

Testarea Active Filler la o concentrație de 2%,  a demonstrat că peste 70% din persoanele testate, au văzut o îmbunătățire a calității pielii, reducerea ridurilor, redimensionarea conturuli feței și hidratarea, cu până la 90% prin folosirea acestui tratament.

Testat în vivo și în vitro, fapt care îi demonstrează eficacitatea.